Jeg er en af de (meget) små selvstændige med en enkeltmandsvirksomhed, som har fået udskudt eller aflyst al planlagt foredragsaktivitet indtil videre. Da jeg ikke formoder, at jeg vil kunne sælge flere foredrag i den kommende tid, vil jeg i stedet skrive en føljeton, som du kan læse her på bloggen hver dag senest klokken 12.00. Der er tale om ren fiktion med udgangspunkt i, at selv om vi alle er maksimalt udfordrede med at begribe den nye situation under corona-epidemien, så kan man faktisk forestille sig et scenarie, der er endnu værre. Nemlig at være spærret inde sammen med sine kolleger på ubestemt tid.

Følg hver nyt afsnit af føljetonen “Isolation” her på bloggen fra 16. marts 2020 og til verden er lidt mindre af lave igen.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *